APCD ro   ru   en   Cautare:

Parteneri


 

The American Chamber of Commerce in Moldova (AmCham Moldova)
Camera Americană de Comerț în R. Moldova, este o asociaţie nonguvernamentală, non-profit a businessului privat din Republica Moldova. Făcând parte din cele circa 125 de Camere de Comerţ Americane din întreaga lume, misiunea AmCham este de a promova comerţul şi investiţiile americane în Republica Moldova, de a colabora cu Guvernul R. Moldova şi liderii de afaceri, întru dezvoltarea unui climat de afaceri mai favorabil în Moldova pentru comerţul şi investiţiile străine.
Astăzi, AmCham numără circa 80 membri, reprezentând un spectru divers al liderilor de afaceri din Moldova, de la cei mai mari investitori străini, până la companii private mici. Toţi membrii sunt lideri-model în afaceri, care urmăresc dezvoltarea mediului de afaceri în Moldova şi mărirea comerţului şi investiţiilor străine în Moldova.

 


Asociaţia Lichidatorilor şi Administratorilor din Republica Moldova
ALARM este o asociaţie neguvernamentală, apolitică, non-profit, constituită în baza asocierii practicienilor în insolvenţă şi administrării fiduciare care reprezentă ramura de management anticriză şi are ca obiectiv reglementarea, promovarea şi apărarea activităţilor profesioniste în domeniul insolvabilităţii, dizolvării (lichidării) şi administrării fiduciare a agenţilor economici, cu crearea condiţiilor necesare pentru optimizarea acestor activităţi de utilitate publică.

 

Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova
CNPDCP este autoritate publică autonomă, independentă faţă de alte autorităţi publice, persoane fizice şi juridice. Misiunea CNPDCP este de a informa societatea despre problemele şi preocupările prioritare în domeniul protecţiei drepturilor omului, respectarea acestora în orice sector de activitate, depunînd efort în vederea stabilirii unui echilibru între dreptul persoanei în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi interesele publice ori comerciale.